Boodschap van Luc

Carmen Marshall (US, foto banner) ontwikkelde dit concept. Kathleen Zwakhoven bracht het naar België. Beiden ben ik zeer dankbaar om dit op mijn pad te brengen. Het raakte me in mijn ziel, mijn hart én in mijn buik, letterlijk en figuurlijk.

Ik ben al meer dan 10 jaar aktief als ondernemer. Deze coaching aktiviteit doe ik makkelijk vanuit heel mijn lijf. Het voedt me op vele vlakken en dat maakt me ook heel enthousiast om dit uit te dragen naar familie, vrienden, zakelijke relaties.

In deze SexyFit kuur leren we je voor jezelf te zorgen en je lijf in een optimale natuurlijke balans te krijgen én te houden. En daar krijg je ZOveel voor terug. Hét mooiste cadeau wat je aan jezelf kan geven. Een boost voor zowel je privé als je zakelijk leven.
Door de kuur zelf te doen kwam ik op 1 maand tijd terug op quasi mijn gewicht van toen ik 18 was. En dat voelt zoveel beter aan.

PS: het hele concept is opgezet in het Engels. Een deel van de website is vertaald, maar hou er rekening mee dat bepaalde informatie (vooral de filmpjes) enkel in het Engels zijn. Geen nood echter, quasi alle nodige informatie verkrijg je ook in het Nederlands.
Learn More