I feel great, vital and happy!

3 jaar geleden deed ik mijn eerste SexyFit™ Nutrition Challenge. Ik was zeer skeptisch tegenover de shakes en bars aangezien ik sterk geloof in echte en organische voeding.

Echter, ik had last van artritis en ontstekingen in mijn vingers, polsen en gewrichten. Ik probeerde verschillende diëten, ging naar verschillende therapeuten, nam allerlei supplementen. Niets werkte. Ik werk als een professionele bodyworker/therapeut, dus ik heb mijn handen broodnodig :-). Het geven van behandelingen aan mensen werd zo pijnlijk dat ik bang was dat ik zou moeten stoppen met werken. Dus, tegen mijn eigen vooroordelen in, heb ik besloten om de uitdaging aan te gaan.
Ik gebruikte de Healthpak, Proflavanol, Biomega en Procosa en het resultaat?

De ontstekingen waren verdwenen, geen pijn meer!

Ik voel me geweldig, vitaal en gelukkig. Ik verloor tevens heel wat kilo’s door het eten van laag glycemisch voedsel. Ik hou van de nutrimeal shakes en gezonde snacks – ze maken deel uit van mijn anti-inflammatoire levensstijl.

Vandaag (3 jaar later), voel ik me nog steeds geweldig – en mijn handen, polsen en vingers zijn weer gezond. Ik houd vast aan de Sexyfit ™ levensstijl omdat het gemakkelijk, gezond en lekker is. Ik houd ook aan mijn supplementen omdat ze mijn cellen gezond en sterk houden en mij helpen lichamelijke klachten te voorkomen.
Ik wens iedereen de liefde voor jezelf, dat je zal leiden in het maken van gezonde, Sexyfit ™ keuzes. ;-)

Kathleen Zwakhoven, Belgium
Bodyworker